Storitve

Strojne inštalacije

Naše podjetje Energa se ukvarja s strojnim inštalacijami. Naša ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami vam nudi celovite rešitve in storitve za vaš objekt.

Pri izvedbi vodovodnih inštalacij se držimo najvišjih standardov kakovosti in uporabljamo najnovejše materiale, ki zagotavljajo trajnost in zanesljivost delovanja vašega sistema. Za izvedbo talnega gretja uporabljamo najsodobnejše in energetsko učinkovite rešitve, ki omogočajo optimalno porazdelitev toplote v prostoru in zmanjšujejo stroške ogrevanja.

Poleg tega nudimo tudi storitve za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje vašega objekta. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za izbiro najprimernejšega sistema za vaše potrebe ter za njegovo učinkovito in varno delovanje.

Za vsa dela uporabljamo le najkakovostnejše materiale in orodja, s katerimi zagotavljamo kakovostno in zanesljivo izvedbo storitev. Naš cilj je zagotoviti optimalno udobje v vašem objektu ter izboljšati energetsko učinkovitost vaših sistemov.

Za več informacij o naših storitvah za strojne inštalacije nas kontaktirajte. Pokličite nas tel. številko 059 063 366 na ali nam pošljite sporočilo na info@energasistemi.si! Z nami boste zagotovo zadovoljni!

Vas zanima več?

Pišite nam in pripravili vam bomo najbolj optimizirano ponudbo za vaš dom.

REFERENCE

Sledite nam