Sončne elektrarne

Energa sistemi - Sončne elektrarne

Mrežni sistemi in sončne elektrarne

Mrežni sistemi so ključni za zagotavljanje učinkovite in zanesljive oskrbe z električno energijo za različne vrste objektov. V podjetju Energa sistemi vam nudimo celovite rešitve za mrežne sisteme, ki vključujejo načrtovanje, izvedbo, nadzor in vzdrževanje.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri načrtovanju mrežnega sistema, ki bo optimalno prilagojen vašim potrebam in zahtevam. Naši inženirji bodo izbrali ustrezne komponente in naprave, ki bodo zagotavljale stabilen in zanesljiv pretok električne energije. V skladu s standardi in predpisi bomo izvedli vsa potrebna električna in strojna dela, vključno z namestitvijo električnih kablov in drugih komponent.

Poleg načrtovanja in izvedbe vam nudimo tudi strokovno vzdrževanje in servis mrežnih sistemov. Redno vzdrževanje in popravila lahko pomembno prispevajo k podaljšanju življenjske dobe vašega mrežnega sistema in zmanjšajo tveganje za neželene prekinitve oskrbe z električno energijo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za redno pregledovanje in vzdrževanje vašega sistema, da boste lahko brez skrbi uživali v zanesljivi oskrbi z električno energijo.

Če iščete zanesljivega partnerja za načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje vašega mrežnega sistema, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri sistema za oskrbo z električno energijo. Pokličite nas tel. številko 059 063 366 na ali nam pošljite sporočilo na info@energasistemi.si!

Otočni sistemi

Otočni sistemi so rešitev za tiste, ki želijo imeti neodvisen vir električne energije na oddaljenih lokacijah ali tam, kjer ni priključka na javno električno omrežje. V podjetju Energa sistemi vam nudimo celovite rešitve za otočne sisteme, ki vključujejo načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje.

Naši otočni sistemi temeljijo na uporabi sončnih panelov in/ali vetrnih turbin za proizvodnjo električne energije. Glede na vaše potrebe in zahteve vam zasnujemo optimalno kombinacijo naprav ter določimo ustrezno moč sistema. V kolikor želite, lahko v sistem vključimo tudi generator na fosilna goriva kot rezervni vir energije.

Naši izkušeni strokovnjaki izvedejo vse potrebne inštalacijske in električne delo, vključno z izbiro primernih materialov, namestitvijo in povezovanjem naprav ter nastavitvijo celotnega sistema. Poleg tega vam zagotovimo tudi strokovno vzdrževanje in servis, kar bo zagotovilo nemoteno delovanje vašega otočnega sistema.

Če želite zanesljiv in učinkovit vir električne energije na vaši oddaljeni lokaciji, se obrnite na nas in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pri podjetju Energa smo specializirani za otočne sisteme z uporabo sončnih panelov, vetrnih turbin in generatorjev na fosilna goriva, ki bodo zagotovili neprekinjeno oskrbo z električno energijo.

Pokličite nas na tel. številko 059 063 366 ali nam pošljite sporočilo na info@energasistemi.si!

Energa sistemi - Sončne elektrarne
Energa sistemi - Sončne elektrarne

Hibridni sistemi

Hibridni sistemi so inovativna rešitev, ki združujejo več vrst obnovljivih virov energije za proizvodnjo električne energije. V podjetju Energa sistemi vam ponujamo celovite rešitve za hibridne sisteme, ki zagotavljajo zanesljiv in učinkovit vir električne energije.

Naši hibridni sistemi so zasnovani na kombinaciji sončnih panelov, vetrnih turbin in/ali generatorjev na fosilna goriva. Sistem povežemo tako, da vsi elementi delujejo v sinergiji in optimiziramo delovanje vseh delov sistema. Na ta način sistem zagotavlja optimalno proizvodnjo energije glede na vremenske razmere in vaše potrebe. Naši izkušeni strokovnjaki vam pomagajo pri načrtovanju optimalne kombinacije naprav in izračunu ustrezne moči hibridnega sistema za vaše potrebe.

V podjetju Energa sistemi izvajamo celotno paleto storitev za hibridne sisteme, vključno z načrtovanjem, izvedbo in vzdrževanjem. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri primernih materialov, namestitvi in povezovanju naprav ter nastavitvi celotnega sistema za najboljši izkoristek. Poleg tega vam nudimo tudi strokovno vzdrževanje in servis hibridnega sistema, kar zagotavlja nemoteno delovanje vaše naprave.

Če iščete učinkovito rešitev za zanesljiv vir električne energije, se obrnite na nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše potrebe. Zaupajte strokovnjakom podjetja Energa sistemi za hibridne sisteme in si zagotovite trajnostno in neodvisno oskrbo z električno energijo. Pokličite nas tel. številko 059 063 366 na ali nam pošljite sporočilo na info@energasistemi.si!

Hranilniki

Hranilniki električne energije so inovativna rešitev, ki omogoča neodvisnost od nihanj cen in omejitev omrežja ter zagotavlja trajnostno in zanesljivo oskrbo z električno energijo. Pri Energi vam ponujamo kakovostne hranilnike, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam ter vam nudimo strokovno instalacijo in podporo.

Uporaba hranilnikov električne energije prinaša številne prednosti in koristi. Z združitvijo sončne elektrarne, toplotne črpalke in hranilnika dosežemo energetsko samozadostnost ter neodvisnost od nihanj cen električne energije, omrežnine in uredb. Sončna elektrarna proizvaja elektriko, toplotna črpalka jo porablja za ogrevanje prostora, medtem ko hranilnik shrani viške električne energije za uporabo v času, ko sončna energija ni na voljo ali v primeru prekinitve električne oskrbe. S tem se zagotavlja nemoten pretok energije in ohranja trajnostna oskrba z električno energijo.

Poleg neodvisnosti in samozadostnosti pa hranilniki prinašajo tudi pomembne prihranke. Zmanjšujejo stroške električne energije, omogočajo optimizacijo rabe električne energije ter vam omogočajo spremljanje in nadzor porabe preko aplikacije. S tem imate popoln nadzor nad vašo energetsko učinkovitostjo ter prilagodljivost pri uporabi električne energije.

Pri Energi vam ponuja različne vrste hranilnikov električne energije, prilagojenih vašim potrebam. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala pri izbiri optimalnega hranilnika ter izvedla kakovostno instalacijo sistema. Nudimo vam tudi strokovno svetovanje in podporo pri uporabi in vzdrževanju hranilnikov, kar zagotavlja dolgotrajno in učinkovito delovanje sistema.

Če želite več informacij o naših hranilnikih električne energije in želite postaviti naročilo, nas kontaktirajte preko telefonske številke 059 063 366 ali nam pošljite e-pošto na info@energasistemi.si. Naša prijazna ekipa vam bo z veseljem svetovala ter vam pomagala doseči energetsko neodvisnost in prihranke z uporabo kakovostnih kakovostnih hranilnikov električne energije.

Energa sistemi - Sončne elektrarne

Vas zanima več?

Pišite nam in pripravili vam bomo najbolj optimizirano ponudbo za vaš dom.

Sledite nam