Storitve

Elektro inštalacije

Pri storitvi elektro inštalacij se v podjetju Energa osredotočamo na celovito izvedbo vseh vrst elektroinštalacij za različne vrste objektov in namembnosti. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje električnih napeljav ter električne opreme v vašem objektu.

Naša storitev zajema razsvetljavo, ki jo načrtujemo in izvajamo v skladu s specifičnimi potrebami vašega objekta, tako da vam zagotavljamo optimalno in varčno osvetlitev. Poleg tega izvajamo tudi inštalacije za telefonijo in domofone, da bodo vaše komunikacije vedno tekle brez težav. Za sodobne pisarne in konferenčne prostore pa ponujamo tudi inštalacije za videokonference ter ozvočenje.

Za visoko zmogljivost in zanesljivost vaših elektroinštalacij, pa tudi zaščito pred neželenimi dogodki, vam lahko ponudimo tudi strelovodne inštalacije ter namestitev transformatorskih postaj. Vse inštalacije in oprema so izdelane po najvišjih standardih in predpisih, kar zagotavlja največjo varnost in zanesljivost.

Pri vzdrževalnih in investicijskih električnih delih pa vam ponujamo celoten paket storitev, ki zajema redno vzdrževanje in popravila obstoječih elektroinštalacij ter izvedbo investicijskih projektov, kot so nadgradnje elektroinštalacij ali namestitev novih elektroenergetskih sistemov.

Pri podjetju Energa smo specializirani za izvedbo vseh vrst elektroinštalacij, zato se lahko zanesete na našo kakovost in zanesljivost. Kontaktirajte nas in z veseljem bomo našli najboljše rešitve za vaše potrebe. Pokličite nas tel. številko 059 063 366 na ali nam pošljite sporočilo na info@energasistemi.si!

Z nami boste zagotovo zadovoljni!

Vas zanima več?

Pišite nam in pripravili vam bomo najbolj optimizirano ponudbo za vaš dom.

REFERENCE

Sledite nam