Energa sistemi

Mnenja naših strank

1410 ZAGORJE OB SAVI
 
Oznaka: DAIKIN ALTHERMA HT TOPLOTNA ČRPALKA EKHBRD014ACY1 / ERRQ014AY1

Izjavljamo, da smo zelo zadovoljni  s celotnim servisom oziroma storitvijo družbe Energa sistemi d.o.o.:
- z zadosti informirano in kvalitetno ponudbo Daikin ogrevalnega sistema (prospekt, primerjava energentov, načrt za izdelavo armiranega betonskega podstavka,...)
- s hitro odzivnostjo in hitro izvedbo montaže po ogledu (2 dni)
- s kvalitetno montažo Daikin visokotemperaturnega ogrevalnega sistema (tudi minimalni poseg v prostor, ki je bil po montaži tudi očiščen),
- cenovnimi pogoji,
- s kvalitetno po-servisno storitev.
 
Izjavljamo, da nam visokotemperaturna Daikin Altherma HT toplotna črpalka črpalka  omogoča bistven energetski in ekonomski prihranek glede na dosedanje ogrevanje s kurilnim oljem in stalno razpoložljivost  tople vode v neomejeni količini. Temperatura v stanovanju je zaradi novega načina ogrevanja s toplotno črpalko Daikin bolj enakomerna in je zato občutek prijetnejši. Z novo toplotno črpalko smo zelo zadovoljni.
 
Lep pozdrav, Natalija Stošicki


8210 TREBNJE
 
Oznaka: DAIKIN ALTHERMA TOPLOTNA ČRPAKA EHVH16S26C9W / ERLQ011CW1

Fetiš moškega, ki je preživel vse gradbene postopke svoje sanjske hiše (ki pa sploh ni sanjska, ampak na koncu samo približek k temu), je kurilnica.
Jaz sem v vsakem primeru najpametnejši in imam najboljše pogajalske sposobnosti za izbiro cene in kvaliteta, jasno vsi isto razmišljamo.
Ko bereš vse strašne forume in prebiraš inženirske članke je vsem vse jasno, ko pa prideš do izvedbe se pa vse konča pri ogromno omejitvah, ki jih ima vsak posameznik.
Tukaj so še zunanji vplivi na ceno energentov, vsi se spoznamo na naftno krizo, okolje, politiko itd,…Tukaj je približno pri vseh zgodba enaka.
Pri meni pa se je rešitev pokazala, ko sem spoznal firmo ENERGA SISTEMI in so mi na enostaven in strokoven način odprli oči (jasno, da v bifeju).
Vse ostalo je bilo stvar njihove profesionalne izvedbe in lahko rečem, da sem ta trenutek zadovoljen uporabnik DAIKIN ALTHERMA TOPLOTNE ČRPALKE.
Tehnologija je znana, vsi vemo, da je odlična ampak firmo bom pa priporočil vsem novim iskalcem sreče.
 
Lp ! Peter


4205 PREDDVOR

Oznaka: DAIKIN ALTHERMA TOPLOTNA ČRPALKA EHVH16S26C9W / ERLQ011CW1

S toplotno črpalko Daikin sem zelo zadovoljen. Črpalko smo namestili, zagnali, nastavili in pozabili nanjo. Temperatura v hiši, (ki je zaenkrat še brez fasadne izolacije) kljub nihanjem zunanje temperature ostaja stabilna na nastavljenem nivoju. V črpalki je že vgrajen zalogovnik sanitarne vode, kar bistveno poenostavi in pospeši vgradnjo. Strošek investicije v sistem ogrevanja in priprave sanitarne vode je zato za novogradnjo povsem primerljiv z ostalimi viri ogrevanja. Upam le, da bo delovala na dolgi rok brez servisnih posegov in okvar tudi po izteku garancijske dobe...

Primož


1431 DOL PRI HRASTNIKU

Oznaka: DAIKIN ALTHERMA HYBRID TOPLOTNA ČRPALKA EHYHBH08AV3 / EVLQ08CV3 / EHYKOMB33AA

Že kar nekaj let spremljam razvoj toplotnih črpak.

Ko sem zasledil toplotno črpako DAIKIN ALTHERMA HYBRID, me je tehnologija prevzela. Po pogovoru s strokovnjaki tega področja, je bila odločitev hitra.

Za nakup sem se odločil pri podjetju, ki mi je brezhibno svetovalo, prezentiralo in montiralo odlično toplotno črpalko, za našo dvostanovanjsko hišo. Izbrana toplotna črpalka zadovoljuje zadostne količine tople sanitarne vode in ogrevanje hiše.

Z nabavo toplotne črpake smo izjemno zadovoljni, saj smo stroške ogrevanja znižali za polovico.

Zagotovo jo bom priporočil tudi ostalim zainteresiranim strankam.

Jože

Prijava na novice

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O ENERGETSKO VARČNIH REŠITVAH?Prijavite se na e-novice!

Kontaktirajte nas

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite ali nam pišite

  • tel.: 059 063 366

Povežite se z nami

Povežite se z nami preko socialnih omrežij

Eko sklad

Vse informacije glede črpanja iz Eko Sklada dobite pri nas.
Kliknite tukaj

Energa sistemi

logo spodaj

ENERGA SISTEMI, energetski sistemi d.o.o.
Stegne 27

1000 Ljubljana 
Telefon: 059 063 366
Fax: 059 063 367
GSM: 041 71 88 86, 051 60 20 20
e-pošta: info@energasistemi.si